Elosti – Bare cromate, tevi cromate, bare pentru sisteme hidraulice

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Inainte de vizualizarea prezentului website, trebuie sa luati la cunostinta si sa fiti de acord cu termenii si conditiile de utilizare prezentate in continuare.

Datele continute in acest site au titlu informativ si sunt valabile numai pentru anumite perioade, din acest motiv ele nu pot fi considerate angajamente contractuale. Paginile site-ului constituie o prezentare generala a produselor si serviciilor oferite de www.elosti.ro. Vom depune toate eforturile sa va furnizam informatii cat mai exacte insa intreg continutul este prezentat sub rezerva greselilor de redactare si nu este contractual.

Continutul paginilor site-ului www.elosti.ro este protejat de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, transmise, distribuite, publicate, integral sau partial, fara acordul scris al detinatorului de drept, Elosti SRL Targoviste.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile prezentului acord, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

Sunteti de acord sa nu folositi nici un dispozitiv sau programe de copiere software, pentru a monitoriza, copia, reproduce, altera, distribui, modifica sau folosi in scopuri comerciale sau in orice alt scop continutul acestui site (sau orice parte din el), fara o autorizatie scrisa din partea detinatorului acestui site.
In cazul oricaror daune cauzate de dvs. acestui site veti fi de acord sa platiti toate daunele provocate. in plus, orice atac asupra site-ului constitue infractiune si va fi pedepsit conform legislatiei in vigoare.

Reguli de confidenţialitate

Elosti SRL îşi declină orice răspundere pentru conţinutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.

Datele şi informaţiile sunt prezentate în site-ul Elosti SRL numai în scopuri informative. Elosti SRL îşi rezervă dreptul de a modifica atât conţinutul, cât şi structura site-ului în orice moment şi fără preaviz.

Orice încercare de orice natură de modificare a imaginii şi informaţiilor din prezentul site web, cu excepţia deţinătorului său legal – Elosti SRL, precum şi realizarea de link-uri, fără acordul prealabil al Elosti SRL, dă dreptul unilateral şi neechivoc ca Elosti SRL să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanţelor legal competente pentru sancţionarea acestor fapte.

Elosti SRL va respecta informaţiile confidenţiale pe care le-aţi furnizat.

Elosti SRL nu va vinde, nu va închiria şi nu va face barter cu liste de mailing ale clienţilor săi.

Elosti SRL solicită nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clienţii săi.

Elosti SRL poate face publice date impersonale despre site-ul său web, cum ar fi numărul vizitatorilor, numărul serviciilor folosite etc.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul Elosti SRL cu cel puţin 10 zile înainte de implementarea lor. Informaţiile colectate înainte de implementarea schimbărilor vor fi asigurate în conformitate cu vechile reguli de confidenţialitate.

Disclaimer

Pentru a mentine acuratetea informatiilor, echipa Elosti incearca sa actualizeze in permanenta datele de pe site-ul său.

Imaginile produselor sunt cu titlu informativ. Producatorul poate modifica specificatii sau preturi fara o notificare prealabila.

Pentru orice nelamuriri, puteti contacta echipa Elosti la adresa de e-mail office@elosti.ro sau la numarul de telefon: 0734256088

Call Now Button